Over ons

Paul - Eigenaar & Kapper

Onze haarstylisten staan garant voor een professionele aanpak. Wij vinden kwaliteit bieden belangrijk. De haarstylisten van X-Cellent Hairstyling volgen intern en extern trainingen zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken in het kappersvak. U kunt bij ons terecht voor advies op gebied van de nieuwste mode en trends.


Maria Nila

Vegan & zonder sulfaten en parabenen

Om de beste kwaliteit te bieden aan producten en de producten betaalbaar aan te kunnen bieden hebben wij ervoor gekozen om te werken met Maria Nila. Maria Nila is een product 100% vegan, zonder sulfaten en parabenen en daarbij niet geheel onbelangrijk doet het product precies wat het beloofd. Sinds het begin van Maria Nila (1999) word het merk uitsluitend verkocht door professionele kappers. 


Depot

Omdat mannen ook eens aan zichzelf moeten denken

De producten van Maria Nila zijn top kwaliteit en ze ruiken heerlijk. Het enige wat aan Maria Nila voor ons ontbrak was het mannelijke gevoel. Een frisse robuuste guur van menthol en de juiste PH waarde voor de man maakt Depot voor ons het product die onze salon doet versterken. Depot is uitsluitend bedoeld voor de man en zij komen dan ook zeker niets tekort in hun aanbod. Voor zowel haar als baard, hebben wij voor u het juiste product op voorraad.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram